WordPress Dashboard’s All Messed Up  

Anyone else out there have the problem where your WordPress Dashboard doesn’t appear to be using and CSS and it just plain looks funky? I did. I just fixed it today (thank goodness).

Here’s what I did.

  1. Upgrade to the latest version of WordPress
  2. Upgrade all of your Plugin that can be upgraded
  3. I also found some weird “Hello Dolly” plugin that I deleted. (not sure that did anything but hey, stuff works now)
  4. Also, if you’re using IE8I had to click “Compatibility View” to get the post-new.php page to render.

Hope that helps! Good luck all!

UPDATE: This has not resolved all the issues on all of my WP sites.  I’m still getting this error:

Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; InfoPath.2)
Timestamp: Tue, 18 May 2010 21:26:51 UTC
Message: Invalid character
Line: 1
Char: 11
Code: 0
URI: http://websitename.com/wp-admin/load-scripts.php?c=1&load=jquery,utils&ver=d24248fe4b0cd62086633fd42ef1019b
Message: Invalid character
Line: 1
Char: 2
Code: 0
URI: http://websitename.com/wp-admin/load-scripts.php?c=1&load=hoverIntent,common,jquery-color,plugin-install,thickbox&ver=270b766b5bbb45d10ea674db3e4d0da3

The interesting thing is that I’m getting this error on admin panels that work and those that don’t so I can’t say for certain if this is actually the cause of the problem.

UPDATED AGAIN:

Ok. So now I’m deleting the wp-admin and wp-includes folders. I have downloaded a fresh version of WordPress and am in the process of re-uploading those folders. Fingers Crossed.

This entry was posted in Other Stuff. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>